Juniorozturk Kızlar oğlum 3 ay 25 günlük. Normalde çok neşeli ve güleç bir bebektir iki üç gündür suratsız aşırı huzursuz sürekli mızırdanıyor. Gece 3 e kadar uyumadı bir derdi var ama anlamıyorum. 2. Aydan beri salyası akıyor dün de birkaç kez elini kulağına götürdü ben dişten şüphelendim ama henüz çok erken değil mi? Yoksa 4. Ay atağına mı girdi hiç bilmiyorum doktora götürmeyi bile düşündüm tecrübeli anneler beni biraz bilgilendirin 😥
Morvi Juniorozturk hersey olabilir(diş, gaz, beslenme, uyku, havanin cok sicak olmasi vs) Hatta hiç bir şey olmayadabilir😄 içine çok dert olduysa doktora götür. Bebekten bebeğe fark var doğru yanlış yonlendirmeyelim.
-yavrukus- Juniorozturk benim kızım da 3 ay 10 günlük bizde de 2 aylıkken salatası çok akmaya başladı doktorumuz normal diş çıkarırken olur dedi bende daha erken değil mi diye sordum diş çıkarmadan önce normal dedi bide kilo alırken çok huysuz oluyorlarmış gerçekten de öyle biraz bi kilo alsın çok huysuz oluyo
Juniorozturk Morvi ahaha evet gerçekten de her şey olabilie ben de merak içindeyim birkaç gün daha böyle devam ederse götürücem sebebini bari bileyim
-yavrukus- Juniorozturk AMİN inşallah sağlıkla büyüsünler yavrularımız büyüdüğü zaman unuturuz bu günleri sanki hiç zorlanmamışız gibi ablamgil hep unuttular iki ablam var 4 tane çocukları var ikisinin de iyi gözleri kesmiş 😀