Belizanasi Merhaba hanımlar 😍 7 buçuk aylık bebegim birkaç gündür tutunarak ayağa kalkıyor yerde sürünüyor ama henüz emekleme yok sizinkiler ne zaman başladı merak ettim ne kadar sonra emekler tahmini olarak? 😇
Ysgl26 Belizanasi maşallah ne kadar erken kalkmış. Bizimki 13 aylık olacak hala tık yok anca emekliyo..
papatyam-34 Belizanasi Benim de oğlum 8 aylık iken emekledi ondan öncesi hep sürünerek gidiyordu 😂 şuan 9aylık bir haftadır bizde tutunup kalkıyoruz bakalım ne zaman yürür bende onu çok merak ediyorum 😂
aslidbd Belizanasi benim oğlumda 7 aylıkken tutunup kalkmaya başladı 15 gün sonra falan da emeklemeye başladı
Belizanasi Ysgl26 ayağa kalkma yürümeye yakin zamanda olur diye biliyodum ben de o yüzden sasirdim bence sizinki de yakındır emekliyorsa :)
Belizanasi papatyam-34 Emekleme icin bi çaba var ama cok hizli yoruluyor bakalim ben de merak ediyorum :)
Belizanasi SevimliHayaletCasper ben de acaba emeklemeden yürüyecek mi diye düşündüm 1 aylıkken bile kucağımdayken elime basıp diklestiriyodu kendini yürümeye hevesli galiba bizimki de doğuştan :)
Lkjhgfdsa Belizanasi benim kızım da 8 buçuk aylık gibi kalkıyordu tutunup 9 aylık gibi koltuk kenarlarında tutunarak gezmeye başladı sonra emekledi
Belizanasi Lkjhgfdsa muhtemelen tutunarak kalktiklarinda sirt kaslari gelişiyor emekleme olayi kolaylaşıyor olabilir bakalim bizimki ne zaman emekleyecek merakla Bekliyoruz :)
Melis1706 Belizanasi emeklemeden yuruyecek jste :)7.ayin sonuna dogru emekledi ama hep kalkmaya calisiyordu hala oyle yakinda kalkicak gibi 8,5 aylik olucak
ahlassss Belizanasi oğlum 8. Ayında sürünmeye başladı 9. Ayında tutunup kalkıyor şu an dizlerinin üstünde bi kaç gidiyor ama sonra tekrar sürünmeye geçiyor ne zaman tam emeklicek bende anlamadım yapabilir aslında ama daha keşfedemedi heralde 😂9 ay 11 günlük
mervemir- Belizanasi 7 aylıkken emekledi 8 aylıkken koltuktan falann tutunup ayağa kendisi kalkıyordu, 11 aylıkken desteksiz ayakta duurp tam yaş günün de yürüdü 😍
Belizanasi mervemir- bizde suan ters ilerliyor once ayaklandı sadece emekleme cabasi var tam yapamıyor şınav çeker gibi zorluyor kendini :)) bakalim neler bekliyor bizi
Fatmannny Belizanasi 7.5 aylıktı emekledi 8 aylıkken tutunup kalkmaya başladı şimdi 10 aylık koltuklardan tutunup yürüyor