Busra_altsoy Beta hcg değeri 2598.0 çıktı 6 haftaligim son adet tarihe göre Beta hcg azmi sizce bı sıkıntı mı var Pazartesi günü sağlık ocağında kan vermeyii düşünüyorum Çarşamba günü hastaneye gideceğim için bı bakiyim acaba sorunmu var
Elfgrn Busra_altsoy Beta değerinin yükselmesine göre degerlendirme yapılır eğer düzenli artış varsa normal karşılanır
Busra_altsoy Elfgrn merhaba 🌼referans değeri 0.1-5.3 Ne anlama geliyor beta hcg sonucunda sonradan farkettim ne anlama geliyor bu
Balevlat_ Busra_altsoy öncelikle hayırlı olsun 🥰 o referans aralığında çıkarsa değeriniz hamile değilsiniz demek oluyor
Elfgrn Busra_altsoy bu değerler arası gebelik yok sayılıyor yani 5 ve üzeri gebelik ama altında gebelik var sayılmıyor
Busra_altsoy Balevlat_ teşekkür ederim 😊 beta hcg 2598 çıktı referans değeri de 0.1-5.3anlamini bilemiyorum sağlık ocağındaki hemşire gebelik var dedj bana
Busra_altsoy Elfgrn sağlık ocağındaki hemşire gebelik var dedj bana sonuç 2598. Referans değeri 0.1-5.3 çıkmış gebelik var dendi
Hazalperisi Elfgrn merhaba ben dün kan testi verdim ve 5.3 çıktı reglimde 3 gün gecikti hamile olma durumum varmı 😐
Busra_altsoy Elfgrn teşekkür ederim 🥰 sonuçtan anlayamadım 😅 2 ci gebeliğim ilk gebelikte bakmadım hiç bunda baktım takıntı oldu
Elfgrn Busra_altsoy değer güzel 3000 bin üzeri genelde kese gözükür yani haftaya gozzukur bebiste sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim ♥️
Elfgrn Hazalperisi var tabi ki geç döllenme olmuş olabilir 2 günde 1 mutlaka kan takibini yap düzenli artış varsa gebelik var demektir
Busra_altsoy Gny18 gitmiştim hastaneye aslında 5 haftalikmis daha ikiz deyil ama tek kese gördü doktor ☺️
leyla23 Busra_altsoy bende ikizmi acaba diye düşündüm sonra benimde 6 haftalıkken 4500dü tek bebek. allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin🙏🏻😊
Gny18 Busra_altsoy benim de tek kese görmüştü tam 5 haftalıkken. Sonra tek yumurta ikizi olduğunu öğrendim 😀 hakkınızda hayırlısı olsun 🤲🏻
Busra_altsoy leyla23 amin inşallah 🥰 teşekkür ederim rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla kucağimiza alalım 🥰
Busra_altsoy Gny18 ay korktum😅ya kazayla hamile kaldım oğlum 14 aylık daha 🙈bide ikiz olursa hastanede yatarım galiba 🤣🤣çok teşekkür ederim 🥰 Allah razı olsun