KumsalAda2 Arkadaşlar İzmir de bildiğiniz yada izmire yakın denize girilecek neresi var bildiğiniz sakin kalabalık olmayan yerler
KumsalAda2 Storymoon ama sakin mi ben kalabalıkta sevmiyorum denize girmeyi böyle pek bilindik biyer olmayan yerler varsa
Storymoon KumsalAda2 biz bayramda ordaydık baya az kişi vardı ılıcaya gittik oturacak yer yok orayı tesadüf bulduk
GunesPera KumsalAda2 Ekmeksiz plajı kesinlikle tavsiye ederim. Suyu da tertemiz ama gidecek olursanız hazırlıklı gidin market vs yok.
Biricik_11 ElifDefne3535 Merhaba bizde denize gitmek için sakin bir yer arayışındayız 3 aylık bebeğim var sizin söylediğiniz yerin adı ne olarak geçiyor acaba internette baktım ama karaburun da bi çok yer var
Arenimo ElifDefne3535 Karaburun’un hangi koyunu önerirsiniz ben de suyu soğuk olmayan bir yer arıyorum.
ElifDefne3535 Biricik_11 biz Mordoğan ardıç plajına gittik bebek için çok iyi bir yer bir bakın oraya isterseniz deniz çok sıcaktı denizide plajıda kumluydu
ElifDefne3535 Arenimo isim olarak incirlikoy aklımda belediye işletiyor küçük ama güzel bir yer Mordoğan da ardıç plajı çok güzel geçen hafta suyu çok sıcaktı
Arenimo ElifDefne3535 Çok teşekkür ederim genelde ben Mordoğan ve Karaburun’un suyu soğuk diye bilirim dediğiniz yerleri listeme aldım👍🧡
ElifDefne3535 Arenimo bizde geçen ay ilk kez gittik çok sıcaktı cumartesi günü yanıyordu resmen su bu hafta sonu tekrar bakıcaz inşallah sıcak olur yine 😌r rica ederim 💜