hayalperestbirealist Kizim 5 aylik sağlık ocağı vegaferon verdi ancak içeriğinden dolayı sidefer almaya karar verdim. Sorum su vegaferon 3 damla ile basla demişti sideferde de ayni sekilde 3 damla vermeliyim degil mi? Bunlarin icerik miktar vs degisiyor mu acaba
Gmzmeva hayalperestbirealist benim kızımın doktoru medipolde ,kullanma vegaferonu dedi ve önerisi ile bestiron aldık ama bana kilosuna göre vereceksin ayına göre değil dedi işte 6 kilo ise 6 damla 7 kilo ise 7 sağlık ocağıda aynı şekilde söylemişti
MESoydan hayalperestbirealist kilosuna göre veriliyor diye biliyorum canım ben kan damlaları, çünkü bizdr ebemiz öyle söylemişti atıyorum şuan oğlum 7 kilo günde tek seferde 7 damla şeklinde veriyorum 3 damla az bence kiloya göre hesaplanması gerekiyor kaç kilo ise o kadar
Nesrinbek88 hayalperestbirealist sidefer bebek kaç kg ise o kadar damlatcaksınız bende sidefer kullanıyorum
hayalperestbirealist Gmzmeva kontrole gidince bida sorayim.en iyisi herkes ayni sekilde kullaniyormus 😊
Gmzmeva hayalperestbirealist birde aç karnına vereceksin 20 dakika emzirmeyeceksin dedi direk üzerine emer yada gıda alırsa hiç bir faydası olmuyormuş. Bencede bir sorun doktorunuza 🤗