Yavuzefeninannesii Bu 4. Ay atağı tam olarak ne zaman bitiyor 4 ay 15 günlük olduk ama zorla mama içiyor açım diye de ağlıyor uykuya direniyor 🤯
2_anne_ Yavuzefeninannesii valla bilen varsa söylesin biz 4.5 aylık olduk atak bitmedi gibi hatta 4.aya girmeden başladı bence. Gündüz uyumuyor sürekli kucağımda uyumaya başladı. 1 saat ağzında meme bizim de kimildayamiyorum. Ya aşırı yiyorlar ya da reddediyorlar. Bu 4.ay zormuş diğer aylara benzemiyormuş. Diş çıkarmaya başladı mı sizinki damakları da kaşınmaya başlamıştır kuzumun 🥺
Glsh54 Yavuzefeninannesii ataga birde damak kasinmasi eklendi bizim eller agizda sular congul congul sinirlilik hat safhada, halay ceke ceke gidiyorum akil hastanesine 🤣
Gmzbora Yavuzefeninannesii ayyy biz 5. Aydayız çok zor bir dönem ama bir anda bitiyor merak etmeyin☺️
cananhmsre 3 ay 22 günlüyuz uykuya direniyor mizmiz kucak istiyor ve istahsiz. Umarım biran önce biter ben erkenden başladım. Programa göre 35 gün sürüyormuş bu atak 🙄 bebeğim mahvoldu şimdiden ağlaya ağlaya uyuyo hemen kalkıyo sürekli uyanıyo.
Yavuzefeninannesii cananhmsre bizde o zamanlar başlamıştık ama 4. Ayın içerisinde daha da zorlaştı bu durum uykusu var uyumuyor ağlıyor
Yavuzefeninannesii Dişe 3. Aydan başladık ve tam kaşıyamıyor kendi ona sinir oluyor uzun süre kaşımam gerekiyor benim bebeğim mama içiyor ama ne zorluklarla içiyor saatlerce elimde biberon doyurmaya çalışıyorum gerçekten çok zor
Yavuzefeninannesii Glsh54 😂😂😂 o salya akıntısı bizi bitirmişti kehribarın faydası oldu salyaya ama kaşıntı devam ediyor 🤯
Gmzbora Yavuzefeninannesii bizim öyle oldu 45 gün sürdü harika haftalardan takip ediyorum ben şimdide beşinci ay problemleri ile uğraşıyoruz sağlıklı olsunlarda geçip gidiyor merak etmeyin☺️🌸
Gmzbora Yavuzefeninannesii yok biz 4. Ayda daha çok zorlanmıstık. Şimdi aramızda etkileşim var o yüzden daha güzel geçiyor merak etmeyin🌸🦋
Gmzbora Yavuzefeninannesii girer girer merak etmeyin bir bakmısınız bitiyor anlıyorum sizi ama bu da bir süreç işte yapacak bir şey☺️