HiraNurveAnnesiii 27 aylık kızım öğretmek istiyorum ama nerden nasıl yapıcam bilemedim Tuvalete götürüyorum, şarkı söylüyorum bekliyorum,anlatıyorum Hayır diyor istemiyor Nasıl öğretebilirim,tavsiye lütfen
elifilyas2208 HiraNurveAnnesiii bende bekliyeyim yemin ederim yıldim bak yarım saattir altını değiştirmek için ikna edemiyorum kafayı yiycem zorla da yapmak istemiyorum ağlatmak istemiyorum
babyandmom1 HiraNurveAnnesiii lazımlığa mı oturmak istemiyor? Benimkide 26 aylık olacak nasıl yapacak bilmiyorum başlamak istiyorum ama kafam çok karışık.. Biz lazımlık almadan önce elif ve tunanın tuvalet eğitimi teonun kaka kitaplarını defalarca okuduk. Sonra sürpriz diyerek lazımlık alıp getirdik. Severek kıyafetleriyle oturuyor. Ona her seferinde büyüdüğünü yakında bezi çıkaracağımız ve çişini kakasını lazımlığa yapacağını anlatıyorum. Her lavaboya gidişimde anlatıyorum ben tuvalete gidiyorum çişim geldi. Çişimi yapacağım diyorum. Ama süreç gözümde büyüyor 🤷🏻♀️
HiraNurveAnnesiii babyandmom1 adaptör var ya hem tek başına hem klozete takılan mavi yeşil renkte o var Bende kendimce yapıyorum bişeyler ama daha zamanı mı var ki diyorum Milletin lafından baskısından bıktım zaten Kocaman çocuk olmuş hayla öğretmedin mi falan filan
babyandmom1 HiraNurveAnnesiii kocaman mı olmuş🙄 off bu millet lütfen kafaya takmayın belki klozette ayakları yere değmediği için kaygılanıyor olabilir. Merdivenler var tutunabileceği yoksa isterseniz onu bir deneyin. Ve ya lazımlıkla da başlayabilirsiniz.