kimbuanonim kızlar sizden ev temizliği için sineklik ev ilaçlatma böcek için koltuk yıkama halı yıkama için önerebileceğiniz firmalar yada direk kişi tavsiyesi isteyeceğim yoksa evi satıcam az kaldı 💆🏻♀️💆🏻♀️💆🏻♀️
kimbuanonim kimbuanonim nodon sodoco dodokodo boşloklorono covop voroyosonoz diye post açıcam birazdan
Hafizsumeyye93 Daha önce gelen var mıydı canım. Bana ev temizliğine gelen var ama çok yoğun bir kaç firma önerdiler ama birebir denemedim
Hafizsumeyye93 Ha eğer fiyat önemli değil dersen bi numara vereyim ara kaç TL düşünüyorsun maks temizlik için
kimbuanonim Hafizsumeyye93 aaa ben bildirim almadım ya valla netten allah ne verdiyse çağırdım hepsini şansa kaldım işim yani öneriyle alsam daha iyi olacaktı ama kısmet üzüldüm
Hafizsumeyye93 kimbuanonim kimi çağırdın canım memnun kalırsan bana da söyle. Memnun kalmazsan ben önerin birdaha ki sefere
kimbuanonim Hafizsumeyye93 forumdan tanışıp reelde görüştüğümüz bi anneler grubu vardı kuzuların sessizliğini oynayan😂 oraya yazdım sağolsun bi annenin tanıdığı varmış numara verdi aradım görüştüm 700tl istedi pazartesi gelecek sabah09.00 akşm 18.00