Mrv23 Arkadaşlar mrb bebeğim 21 günlük aşırı gaz problemi var yani öyleki mosmor oluyor emdiği esnada memeyi bırakıyor zinco damla kullandık hiç fayda vermedi bugün doktordan geldik lınex bakso 6 damla bir günde önerdi var mı kullanıp fayda gören
LINDAMAY Mrv23 biz nurse harveys’den memnun kaldık. Bunun dışında kimyon demleyip günde birkaç kez bir çay kaşığı verirsen çok etkili oluyo. Hergün verme bağırsağı alışmasın 2-3 gün arayla ver. Doktoruma danışmıştım verebilirsin demişti
Seyda-Almira Sab simplex ile birlikte kullanınca faydası oluyor ama bebekten bebeğe de değişiyor canım
Zeyno111 Biogaia ve sap simplexi beraber kullanmaya başladık daha hafif geçiriyor sanki ara ara sıkıştırsa da 🤪 sap günde 4kere 8damla veriyorum biogaia günde tek sefer 5damla
Aysemira2019 Bitkisel ürünler kullanın arkadaşlar.nurse harveys çok iyi kimyasal değil işe yaradı bizde.doktorumuz günde 3 kez 8er damla dedi ama ben 1 kez 8 veriyorum yetiyor.
Arasgulay Relactaz kesinlikle tek cozum o neler neler denedim ogluma hic biri fayda etmedi daha sonra bunu aldim ve hemen etkisini gostermeye basladi tavsiye ederim