anayimbennana Kızlar acil bi bakın pasaportlara gene zam gelmiş uzun zamandır erteliyorduk ama az önce şimdi randevu aldım zamlar yarından itibaren geçerliymiş ben şimdi pasaport harcını zamlı mı vereceğim yoksa eski ücretiyle mi
AngelMotherr anayimbennana nekadr di nekadr olmuş Ay islak mendil bez cart curt acil alınması lazım bugün gitti maniler acaba bugün mü zamlı bunlar da
anayimbennana Aomom geçen yılbaşında af gibi bişey yapmışlardı 31 inde başvuranlar zamsız harcı yatırmışlardı gene öyle bişey yaparlar belki ya
AngelMotherr anayimbennana oh mu desem bilemedim ne puh olcak böyle hadi ben 4 paket bez aldım mama aldım derken eeeeee bunlar bitmeyeckmi neyse sövüyorum ben
BeyCan_aks Canım böyle postlar siliniyor bilgine ! Ben de açmıştım ama silinmişş ! Siyasete giriyormuş zam konusu 😂
Sinemelis anayimbennana benim randevum haftaya ben dun yatirdim zamlar sisteme gecmeden bugun yatir istersen
Sinemelis 5 aylik bebeğime pasaport harci yatırdım daha sonra bi yazı gördüm bebeklere gerek yok yaziyordu bilgisi olan var mi
anayimbennana Rumeysabas ya erken randevu alabilirseniz sorma şansınız olur mu acaba ya hani randevuyu erken alanlar da zamlı verecek yoksa eski fiyattan mı diye