Gamzenurercn Kızlar dün iki ay aşımızı olduk 3 aşı birden olduk bugün bebeğimin kakası hem katı hemde rengi bir tuhaftı aşıdan kaynaklı mıdır sizce
GunesSila Gamzenurercn ayy bende burada bekleyeyim çünkü pazartesi biz de 2. Ay aşılarını olacağız 🥲😐
defneemomm Gamzenurercn biz böyle bir şey yaşamamıştık, biraz mızmızlanmıştı ilaç vermiştim 2 kere o kadar
egesmommm Gamzenurercn bizde sabah yaptırdık benim bebeğimde şu an ateş yok ama çok huzursuz uyanık olduğu her an ağlıyo ateşi olmadığı için capol versem mi bilemedim
Tugceeeeeee1 Gamzenurercn niye 3 asi? Sadece verem aşısı olmuyor muydu? Bizimde 19unda randveumuz korktum simdi
Emyprea Merhaba bizde bugün olduk duşa aldırdım öyle götğrdüm çok sakindi pek ağlamadı aşıda 1 dk bile süremdi maşallah ağlamaı sonrasında da hep uyudu 6 saat oluyor yaptıralı ama şuan biraz ağlamaya başaladı kolu acıyor sanırım
Gamzenurercn egesmommm ateş olmazsa vermeyin diyolar genelde bağışıklık kazanması açısından ama içiniz rahat etmesi amaçlı yatmadan önce biraz verebilirsiniz
GunesSila Valla ben de korkuyorum bu aşılardan 🫠😕😐sağlam çocuğu ateş edip huzursuz edebiliyor belki bir şey yapmaz ama işte mecbur 😣 umarım hafif atlatırız biz de bu durumu 😣😣
Gamzenurercn GunesSila her çoçuk bir olmuyor açıkçası kuzenimin çoçuğun a sadece halsizlik ve huzursuzluk yapmış
Gamzenurercn Tugceeeeeee1 karma aşılar sanırım 2 bacağından bi de kolundan oldu dün gece biraz zor geçti şimdi biraz daha iyiyiz çok şükür sadece kaka meselesi kafama takıldı