Melike-emirasaf Kizlar kullanıp memnun kalan var mı 4 buçuk aylık bebeğim hiç uyumuyor yan etkisi falan var mı
Bihteeeer Melike-emirasaf evet çok zararlı bırakın uyumasın beninji de uyumuyor neden hemen ilaca başvuruyorsunuz
Yusufff-41 Melike-emirasaf arkadaşım kullanmıştı uykuya geçişi kolaylaştırdı uyku süresini uzatmamış yarım saate kalkıyor demişti neoclc diye bitkisel bir şurup var doktorumuz vermişti hem alttan hem üstten gaz çıkartmasına yardımcı oluyor uykuda yapıyor internetten araştırın deneyin
Kubraekal Melike-emirasaf merhaba bende yeni kullanmaya başladım ilaç değil takviye edici gıda zararı yok sanki etkisi var gibi geldi bana
Mehmetcan Melike-emirasaf merhaba eczacı anne olarak kendim kullanıyorum takviye edici gıda olduğu için hiçbir zarari yok çocuk doktorlarının önerdiği bir ürün güvenle kullanbilirsiniz
Mehmetcan Melike-emirasaf 5 damla kullanabilirsiniz üzerinde 4-10 yaş arası yazar o sizi korkutmasin o gümrükten geçmesi için konulan yaş sınırlaması
sinoli Melike-emirasaf 6 aylık bende dün başladım ama pek bir işe yaradımı bilemiyorum evet mızmızlanmadan uykuya 1 saatte geçti ama ayağımdan indiremedim yarı bayıktı yani sallaya sallaya bayıltım galiba 🤣
Meryemneva Ben de kullandım 2 kere ve çok pişmanım , içeriği çok kötü ve alkol bulunuyormuş 🙄 bırakın uyumasın artık hiç bir şeye güven kalmadı…
Aloneeee Meryemneva içeriğinin kötü olduğunu ve alkol olduğunu kim söyledi ki ? Yani ben kullanıyorum ama içinde olanları dışına yazmak zorundalar ztn alkol felan da yazmıyor bitkisel ve takviye edici gıda olarak geçiyor içinde Melisa mayıs papatyası ve ıhlamur ekstresi var. Doktorumuzun onayı ile kullanıyoruz ben bir zararını görmedim
kartanesi06 @Mehmetcan bazı günler çok zorlanıyorum bende bir kere verdim uykuya kolay geçsin diye. 7 aylık bebek için kaç damla verilmeli? Bir de bağımlılık yapar mı? Yani o olmadan uykuya geçememe gibi bir sorun?
Mehmetcan kartanesi06 hayır ben kullandım sonra biraktim hiç bir sıkıntı yaşamadım 7 aylık bebek için 8 damla yeterlidir
Poyrazin_annesii Bnm arkadasımın cocugu var 2 yaşında ve cocugun uyku problemı var 24 saat uyanık sadece yarım saat uyuyup uyanıyor. Oda mecbur bu damladan aldı sadece uykuya dalmasını kolaylastırıyormş