Karam Melekanne tsk ederm cnm 😀 kadin dogum doktorlarinin heosini bikiyrm cocuk doktorkarini hic bilmm sadece nefroloji dr biliyrm oda oglumda bobrek tasi var rutin kontrol icin getirecmde
Semrakrhn38 Karam ay pardon yanlsi soyledim guler dindaroglu gulender tasta nerden geldiyse aklima 😀😀 hic iyi degil oda bu arada
Melekanne Semrakrhn38 ikinciye hamileyim o kadına gittim odasından kovdu resmen gebelik testi için gittim 9 ay bekleseniz nooluyo sanki dedi şuan mehmet aka devam ediyorum ve çok memnunum
Karam Melekanne bende cnm babam orda calisiyo dr odadina gitttigimde bi bakarim babam imza icin odaya gelir😂n olfu kizim deyince mahmut bey vsrdi aa kizinizmi diye ordnda dr kizinizi yatirack bi sure misafirimiz olacak dedi 😂😂
Karam Melekanne ben diyecktm mehmet beyy coook iyi birakma o dr son 3 ay ona gittim cok iyi dogumumu o yaptirdi
Semrakrhn38 Melekanne evet mehmet ak cok iyi die bnde duydum genc bi doktormus galiba bn gitmedim onada
Karam Semrakrhn38 cay kasigiyla deneyin oglumda icmezdi kasikla verdm ondn sonra siringayla verdm simdide bardakta iciyrz bol icmesi lazim
Melekanne Karam sırasıyla sayıyım sana en iyiden başlayım Ali buyukpatir Esef karakuş Hacı sonu Ahmet sehŕiyaraoglu
Prensinannesi23 Semrakrhn38 temiz canım bazı Aralıklar yüksek ya da düşük çıkabiliyor bunlarda bebeğin yaşına kilosuna göre normal karşılanıyor referans aralığı çünkü ortalama bir kilo yaşa göre ayarlandığı için maşallah kuzuya 🤲🏻🌺
Semrakrhn38 Melekanne haci sonuya gittik bugun hasta yakiniyla agizn burun girdiler kavga ettiler cok sinirli bi doktor ya
Semrakrhn38 Melekanne evet hastalara insan gorunumlu hayvanlar var aramizda die bagirdi okadar cocugun icinde