sumeyyeyilmaz Merhaba hanımlar bebeğim doğru düzgün emmiyor mamayla takviye yapıyorum. Düzenli sağım yaptığımda arttırabilir miyim sütümü? Bu solgar vitaminide kullanmaya başladım inşallah işe yarar
fatmaa37demir sumeyyeyilmaz gunde 6 ta tablet kullanıyorum. 2 ser olmak üzere. Ve gerçekten çok çok fark ediyor.
edafmo sumeyyeyilmaz Solgar gerçekten mucizevi bişey. İlk doğum yaptığımda sütim gelmeyince kullanmıştım. Sonra bıraktım bazen ara ara sütüm azalınca 1hafta düzenli kullanıyorum hemen toparlıyor
Sirius0206 fatmaa37demir etkisini ne kadar sürede gösteriyor peki ben dün başladım aşşırı bir fark göremedim henüz
Sirius0206 edafmo etkisini ne kadar sürede gösteriyor peki ben dün başladım aşşırı bir fark göremedim henüz
Aliis Sirius0206 bende kullanmıştım ve inanılmaz fayda gördüm bi iki güne sütüm arttı memnun kalırsınız inşallah şifa olur bebişe 🌸
bohemianmom İşe yarıyor ama power pumping metodundan daha çok fayda gördüm ben hala Solgar da kullanıyorum
edafmo Lara17 onu tam bilemiyorum, benim azalınca işe yarıyor ama tamamen kesilmemişse ümit vardır bence
bohemianmom Lara17 sütünüzü vitaminle destekleyip sürekli tentemaslı emzirme ve emzirme ardından sağım yaparak arttırabilirsiniz.