FistikHanim Kızlar bugün 4 aylık kontrolümüz vardı. Bebeğim 350 gram almış 1 ayda. Çok moralim bozuldu. Doktor da az dedi zaten ne yapmam lazım hiç bilmiyorum çok kusuyor. Normalde kaç alması gerekiyor sizinkiler nasıldı?
Haticezeynep FistikHanim Bizde yeni geldik hastaneden 4. Aya girdik bugün 6700 kilo normal dedi ama sizinki kaç kilo toplam
Melo29 FistikHanim reflüsü ya da alerjisi mi var canım bebeğimde 4. Ayda az kilo aldı reflüden sürekli kusuyordu şimdi mama başladık
Selimikomom FistikHanim benimkide 300 gram almıştı 4. Ay kontrolünde hareketlendikleri için kilo az alıyorlar sıkma canını kaç kilo şu an?
FistikHanim Haticezeynep toplam alımına bakmadı doktor bu ay ki aldığına baktı ona da çok az dedi duruma göre tahlil isticem dedi
FistikHanim Dilanclk21 Ege45 arkadaşlar canımın sıkıldığı bir konuyu paylaşmışım. MaaşAllah bebeklerinize ama bu konunun altında konuşulacak konu değil bu zaten canımı sıkan bir konu destek yerine köstek olmayın lütfen teşekkürler.
Elaenes FistikHanim canım reflü ilacı sayesinde kusmamız azaldı kiloyu da toparladık bir dahaki ay toparlarsın her ay aynı kilo alacak diye birşey yok sıkma canını 😍
Melo29 FistikHanim reflü ilacı işe yarar inşallah bize hiç fayda etmedi bebeğim emdiğini çıkarıyor ya sağıyorum sütümü ya da mama yapıyorum içine bebelac thickener katıyorum onu kusamıyor
FistikHanim Melo29 alerjimiz olduğu için mama da kullanamıyoruz doktor son çare dedi alerji ve gastroenteroloji uzmanından kaşe almak gerekiyormuş. İnşaAllah ilaç işe yarar
Dilanclk21 @FistikHanim canım kusura bakma canını sıkmak için söylemedim. Sadece kilosunun normal oldugunu söylemek istedim. Benimde etrafımda herkes zatıf diyo ama ben kimsenin söylediğine aldırmıyorum. Tekrardan kusura bakma.