trakyalikizce Merhabaa kızlar oğlum bir haftadır yeni emekliyor ancak dizleri hemen kızarıyor böyle pütürlü gibi oluyor. Sizler emekleyen bebeklerinizin dizine bir şeyler kullanıyor musunuz sürdüğünüz bir krem vs var mı acaba?
midekoruyucu trakyalikizce 2 yaşına geldi hala dizlerini kapatacak kıyafetler giydirmeye özen gösteriyorum. Bi düşüyor hemen dizi çiziliyor
papatyam-34 trakyalikizce oğlumun da hemen kızarıyor ama evimiz aşırı sıcak uzun giydirmiyorum pişer diye atletle gezerken bile her yeri isilik oldu 😂 Emekleme dizliği vardı bebekler için adını doğru dedim inşallah ondan alıp dizlerine giydirebilirsiniz
Babyygtcn trakyalikizce benim bebeğimde 1 haftadır emekliyor hava çok sıcak uzun bişey de giydiremiyorum asla sıcağa gelemiyor bunalıp ağlıyor çünkü bide fayansta emeklerken garç gurç ses geliyo geçen gün emekleme dizliği aldım ama emekledikçe oda aşağıya iniyor bende bir çare bulamadım 😒
trakyalikizce Babyygtcn şu an yıkıldım tek gelen öneri oydu😢 bir de sağ dizi acıdı sanırım dün geceden beri arada sağ dizini koymadan ayak tabanına basarak emekliyor ilginç bir şekilde😂🤦🏼♀️