penyy Kızlar merhaba. Oğlum 10 gün sonra 9. Ayını dolduracak 9 aylık olacak yani. Yemeklerini çok özenle yapıyorum ama bi nevi de yoruluyorum. Bi arkadaşım dedi ki artık kendi yemeklerinden yedirmeye başlasana dedi sadece patlıcan bal acı falan verme dedi. Kendi özel tuzsuz salçasını kullanıyorum ekmek dışında hamurlu şeyler vermiyorum falan çok özenli davranıyorsun dedi bebe bisküvisini de kendim yapıyorum ben cici bebe veriyorum dedi. Sizce ne yapmalıyım yavaş yavaş kendi yemeklerimden yedirmeli miyim
Aslicamm penyy ben kendimize bazen ayçiçek yağı kullanıyorum ya da market salçası kullanabiliyorum hassas davranmıyorum eğer organik salcayla zeytinyağıyla yaptıysam o zaman aynı yemeği yiyoruz
Nacafa penyy ben genelde bebek yemeği yapıyorum ama bazen bizim yediklerimizden bebeğime uygun olan varsa o gün ona özel yapmıyorum kendi yedeğimizden veriyorum (15 aylık)
Canyavrum penyy cicibebe tarifini verebilir misiniz.iki tarif denedim aşırı sert oldu.bi türlü erimiyor.taş gibi resmen.yani kullanamadık biz.suzun ki nasıl oluyor acaba
Nacafa penyy ya kendi yemeklerimizi genelde ayçiçek yağıyla yapıyorum bebeğiminkini zeytinyağıyla, ya salçası fazla oluyor, baharatlı yaptığım oluyor, bazen içinde hayvansal yağ (kuyruk yağı)oluyor, ondan dolayı her yemeği vermiyorum