Busrabsr Kizlar tatile geldik bebegimin atesi cikti sanirim gunes gecti ne yapmam gerekiyor😔dolve icirdim dusmedi 18 aylik
Bebetonunmotheri Busrabsr bu aralar atesle ilgili salgin varmis kuzum çok dikkat edin Havuzdan yada denizden bebekler direk hastalik kapiyormus suan Ayaginin altina limon sür Banyo yaptir istersen Başkada atesi geciren ne var bilmiyorum
Busrabsr Bebetonunmotheri gunes gecmis olabilirmi kafasi yaniyor birde dolven veriliyormu gunde kqc taje vermemiz gerekiyor
Bebetonunmotheri Busrabsr geçmiş olabilir tabi sapka felan takmamismiydin Dolven calpol 4 saat arayla verilebilir diye biliyorum Sürekli dolven verme istersen
Catlakbiranne Busrabsr Çok fazla yok ateş 38 den sonra başlıyor ilaç yerine alnına eklem yerlerine ılık bez koyun ateş 38.5 ve üzeri olursa ilaç verin bence
Busrabsr @“Bebetonunmotheri”#p26553237calpol alalim ozaman brde kaka rengide kabiz hafif yesilimsiydi kbiz seklinde yapti dun sadece azicik parca baskada yapmadi
merveae56 Busrabsr ateşi şuan fazla değil sıcak çarpmış olabilir deniz havuz da etki ediyor tabi, telaşla ma keyfi yerinde ise çok yükselir ise 4 saat arayla dönüşümlü ver yoksa duşa sokabilirsiniz
Busrabsr merveae56 asiri agladi ama sadece suan sabah okdr degildi suan cok agladi halsiz bi uyuduu calpol almaya gitti babasi calpol veriyim diyorum atesi cok yok ama