Deletedmom_36 Hanimlar bu atak donemlerinden sonra bebeklerimizde ne gibi degisiklik oluyor☺️Benim bebegim 4.ay 7 gunluk ataktayiz su an bitince ne olucak ne degisicek tabi her bebek farklidir ama siz bebeklerinizde ne gibi degisiklikler farkettiniz☺️
Deletedmom110 Deletedmom_36 5. ay çok daha ağır geldi bize. İnşallah sizde farklı olur. Gelen gideni arattı gerçekten😞
Minikerkegim Deletedmom_36 benmki emeklemeye başladı 😂 sabah yere ona yatak yaptım oynayarak uyusun diye beni uyutmuş kendi odanın kapısının önüne kadar gitmiş 😱 bir kalktım ki cebelleşiyor kendi kendine
Deletedmom_36 Deletedmom110 gercektenmi🙊peki 5.ay atagina girene kadar nasildi sakin bir bebekmiydi 5.ay atagida uzunsuruyormu?
Deletedmom110 Deletedmom_36 28 gün canım. 12 günümüz kaldı bitmesine. Kısa bi süre nefes aldık ama yine de güllük gülistanlık olmuyor tabi bir anda. Benim bebeğim ekstra huysuz bi bebek. Onun da etkisi var.
Deletedmom_36 Minikerkegim aaa Cok erken baslamis masalah🙊bakalim benim kiz napicak cok merak ediyorim😌
Minikerkegim Deletedmom_36 sağolun inşallah sizin kozunuzda herseyi çabucak öğrenir annesini erken şaşırtır 🥰🙏🏻
Deletedmom_36 Minikerkegim ben 7 aylik yurumusum 3.5 aylik da dis cikarmisim annesine benzediyse cok hizli olur😁😁