tazeannis_ Bebeğim 1 ay 5 günlük , hırıltılı şekilde nefes alması var sizce normal midir araştırdığıma göre normal diyorlar var mı sizde de
A_12ynr tazeannis_ nefes alış verişi hizlimi emmesinide skntı var mı etkiliyomu yada emmiyosa biberonda içerken mamayı tikaniyomu yada memeyi yada biberonnu SıK sık bırakıyor mu uyumasını etkiliyomu öksürük var mı
Ezzzzi tazeannis_ bahar alerjisi olabilir , normal diye diye çocuğum aylarca çekti , sonra başka bir doktora gittik , buhar verdi rahatladı çocuk , doktora kesin görünün derim
tazeannis_ A_12ynr hepsi evet , öksürük 1-2 kere oldu mamayı verirken emerkende aynı şekil ve bu gecede 10 dkda bir kalkıyor şuan uyuyor aslında ama kıpırdanıyor kucağıma alıp geri bırakıyorum
tazeannis_ Ezzzzi gündüzleri gene böyle şiddetli olmuyor ama bu gece baya arttı gibi şuan hiç doğru düzgün uyumadı
A_12ynr tazeannis_ bahar alerjisi olabilir bronşit olabilir en azından yayilmadan gidin evde tedavi sansinz olabilir bz evde tedavi gördük yemesi yerinde olduğu için bronşit olmuş hırıltı öksürük vardı emmesini etkilemiyodu evde buhar tedavi olduk makinemiz vardı serum fizyolojik ile burnunu yıkadım durdum hep günde sekiz kere yapiyodum azaldıkça hırıltı dusurduum ama bnmki 7 aylık doktora git biran önce canm