Bal_bocegi Kızlar 2 aylık bebeğimin yüzünde sivilce tarzı bisiler çıktı bu neden kaynaklanıyor kimseye de optürmuyorum napmam lazım
Bmaidil12 Bal_bocegi sütünün yaradıgına işaret o kabacıklar kırmızı noktalar dikkat et her emzirmede yada iki üç emzirmede bir yer değiştirir onlar korkulacak bişy değil eğer anne sütü almıyor deseydin yüksek ihtimal alerji derdim ama simdi anne sütünün yaradıgınıgösteriyo onlar korkma
HasanCinar Benimde bebeğim 1 buçuk aylık onunda yüzünde sivilceler çıktı çok kurudu cildi kabuklanma oluyodu sudocrem sürüyorum zeytinyağ veya bebek yağı sürüyorum iyi geliyor
Bal_bocegi Bmaidil12 evet sürekli bı yeri geçiyor bı yeri oluyo ve kaynanamda habire gördükçe laf yapıyor sinir oluyorum
HasanCinar Bmaidil12 yara şeklinde kabuklanma değil kuru ciltlerde oluşan kabuklanma o yüzden sormadım doktoruna zaten krem ve yağlar geçiriyo onları da
Bmaidil12 Bal_bocegi hiç hiç kafana takma sütün maşallah bebeğine yarıyor zamanla onlar geçicek geçtiğindede yaramıyo diye düşünme ama yine yarıyor olucak sadece bünyesi alışacak