elifinannesi95 Kızlar şifremi unuttum nasıl yeni şifre oluşturabilirim lütfen bilen yardımcı olsun kaç gündür uğraşıyorum netten de bakıyorum hiç bişey anladım hiç bişey yüklemiyorum telefonuma bilenler Yardımcı olun lütfen
elifinannesi95 elifinannesi95 bilen anlayan kimse yok mu ya yardımcı Olun gündüz çocuklardan dolayı unutuyorum aklıma gelmişken bi çözüm bulayım dedim
Ecem000 elifinannesi95 başka bi telefondan şifremı unuttum dıceksn 3 gün içinde mesaj atıyolar yenılıyosun
Tgbycl01 elifinannesi95 bugün bende unuttum için o şekilde değiştirdim. Ayarlardan yaptıgınız zaman telefonun ana ekran şifresini girip değiştirebiliryorsunuz
Selimikomom elifinannesi95 ana sayfada sol üstte üç çizgi var arama butonun üzerinde resim yükle var ordan yükleyebilirsiniz
elifinannesi95 Huma_kus34 Aplle şifremi unuttum ya ben ayarlara giriyorum parola ve güvenlik yazıyor ya ordan yeni şifre alabiliyormuşum ama oraya da şifre istiyor giriş yapamıyorum nasıl yeni şifre oluşturabilirim
Huma_kus34 elifinannesi95 aple şifresi baya zora sokuyo bı arkdasım unutmuştu telefonu çöp oldu ama ekran kilidiydi o telfoncuya sorum isterseniz
tazeanneyimben elifinannesi95 Google dan bakın Türkiye için müşteri hizmetleri numarası var yardımcı oluyorlar sabah 10-akşam 7 arası arayın haftasonu çalışmıyorlar
Pampikin_Annesi Şifreyi girince yanlış yazıyorsa unuttum bölmesi çıkıyor oraya bas orası seni yönlendir mutlaka email adresi veya tlf numarası vermissindir ordan yenileyerek kurtarırsın
Pampikin_Annesi elifinannesi95 şifreyi devamlı girince tabi unuttuğunuz için de yanlış olacak şifremi unuttum yazısı çıkıyor ona basın yönlendirir sizi çok kolay sadece sakın bir şekilde yapın