Merhaba kızlar. Kendi araştırmalarım sonucu bugün bir anda bebeğime uyku eğitimi/düzeni vermeye karar verdim. Mamasını içirdim, altını değiştirdim ve bir anda yatağına bıraktım. Normalde kucagımda hoplayıp, zıplayarak uyuyor mama, meme seklinde gidiyorduk 3 gündür hiç emmiyor 😢 uyuma seklimiz anlık gelişiyor cünkü asla uyumayan ve deli gibi direnen bir bebeğim var. Bu aralar sabaha kadar en az 10 kez kalkıp sebepsiz aglıyor. Neyse yatagına bıraktım. 15 dk boyunca ağladı ama rutin aglamasıydı bu esnada 2 3 kez kucagıma alıp öpüp, konusup, sakinlestirip tekrar yatırdım ve birden aglamayı kesti. Daha sonra 5 dk daha agladı tekrar kucagıma aldım sevdim, öptüm, konustum tekrar yatırdım ve birden kendine rahat bir sekil alıp uyudu. 9:45 de yatırdım 10:30 da tamamen dalmıstı ve suan saat 12:40 hala hiç uyanmadı. Nasıl ilerliyorum bilmiyorum şimdiden yarın nasıl uyuyacak, gece uyanır da aglar mı diye kendi kendimi yiyip bitiriyorum. Siz nasıl yaptınız deneyimleriniz varsa paylasırsanız sevinirim ❤️