Fatma6328 5 aylik erkek bebek anneleri durumlar nasıl bizimki komando olacak sanırım yerinde hiç durmuyo sürekli beni yanında istiyo bide damagi kasiniyo herseyi bildiğiniz kemiriyor
Gamzeliff Fatma6328 cogunlukla mama reddi,ek gıda serüveni,çok hareketlilik bu yüzden az kilo alımı,salyalardan heryer ıslak,damak kasınması,herşeye saldirip ağzına sokma isteği ama herşeyi😅
Maviim Fatma6328 Pek bir şey yoktu o aylarda bizim. Kızım var şuan 11 aylık çok rahat bir bebeklik geçirdik hala da geçiriyoruz. Tabi şimdi ayaklanmalar başladı heryere gidiyor merak ediyor falan hep peşindeyiz ama onun dışında yemesi uykusu falan hep düzenli, dışarlarda da sakin duran bir bebek doğduğundan beri
Kubrak23 Fatma6328 kucakçıydı daha bi kucakçı oldu. Beni göremeyince bi ağlamalar. Sürekli söylenmeler. Dana çok emmek isteme. Salyaları ve ağıza sokulan şeylerii hiç saymıyorum bile 😅
Fatma6328 Gamzeliff mama kullanmıyorum ek gidada yavaştan tatdiriyoruz birseyler daha doğrusu kaynanam tatdiriyor verme dememe rağmen meme redddide yaşamadık çok sukur heryer.salya bildiğiniz 🤣