Hasret65 Kızlar tatildeyken masaj koltuğuna oturdum bilmiyordum sizce bişi olmuş olabilir mi ? Bu arada 6 haftalık hamileyim☹️🙁
Deryaderya3 Hasret65 guzelce duanı oku allahın izni ile birşey olmamıstır ama sen genede bi doktora git canm içini ferah tutmayı unutma bebeğinı rabbine emanet et koruyan kollayan ancak rabbimizdir 🙏 üzülme hemen doktora gıt için rahatlasın tatlım
Deryaderya3 Hobbalayarim canmm adım atarken sallanmakla masaj koltugu arasında fark var masaj koltugu sırta yumruk sekılde masaj yapıyor ve bır ınsan yapmıyor bu masajı koltuk yapıyor ınsan yavas yapar ama masaj koltukları resmen sert darbeler halınde yapıyor neden dalgaya alıyorsun kadını endişelendiğini dile getirmiş
Hobbalayarim Deryaderya3 kız niye dalgaya alayım. Ben 8 aylık hamile iken emekleme pozisyonun da annemin önünde eğildim de sırtıma ağırlığını vererek kalktı koskoca kadin. Kas hastası. Yani gönlünü ferah tutup öyle herseyden nem kapılmazsa bisey olmaz.
izd Muhtemelen sorun yoktur ancak ben olsam yine de bir doktorumla haberleşirdim.. içinizi tabii ki rahat tutun ama önlemlerinizi de alın muhakkak.. özellikle ilk üç ay nispeten riskli dönemdir tüm hamileliğin toplam süresi içinde..