Yesilmavi Bugün 5 ay 13 günlük bebeğimin dil bağını kestiler herhangibir uyuşturma hiç birşey yapılmadan makasla kesildi normal mi ? Çam sakura devlet hastanesi KBB yaptı ve e nabız a lokal anestezi ile gündüz yatak tarifesi diye işlemişler üstelik. Bu işlemi yaptıranlar bilgi verebilir mi
Ozgee59 Yesilmavi bende kestiricem basit birşey diye duymuştum sanırım o şekilde yapılıyor. Kanama falan oldu mu peki? Bir sıkıntı yok yani dimi
Araseymen Yesilmavi ağladimi cok cani yandimi ? benim kizimdada var 3.5 aylik şuan bende çok akli ermeden kestirmek istiyorum
Nesoooolera Yesilmavi Komsumda pazartesi orda kestirdi aglamamis hiç yarım saat sonra mama verebilirisin demişler komşum ağlar uyuturlarsa falan diyordu çocuk gülerek geldi dedi oda 4.5 aylikti
Sevgi61 Yesilmavi Bizimkini de özelde çocuk cerrahı hiç uyuşturmadan kesti.Uyuşturmaya gerek yok uyuştururkende canı yanacak dedi.Çok kısa bir işlem.
Balkabagi Benim bebeğimde de var henüz 10 günlük. 8. Ayında ancak yapabiliriz dediler. Keserek yapıldığını biliyorum ama uyuşturma olmadan nasıl oldu yavrum benim ya canı çok acımamıştır inşallah:(
Rdderya Benim oğlumda vardı iki aylıkken medicalpark bahcelievlerde lokal anestesu ile kestiler . Once uyusturdulae on dk sonra isleme aldilar bes dk bekledik .Daha sonra emzir dediler . Cok garip geldi su an yani cani mutlaka yanmistir o sekilde olur mu hic
Ayngun Merhaba benim oğlumda vardı, 2 aylıkken lokal anestezi ile çocuk cerrahı kesti, çıktığında çok az kanaması vardı uyuşturmadan canı yanmaz mı😢 keşke bir çocuk cerrahına gösterseydiniz
Nesoooolera Sizi yanlarına almadılar değil mi belkidr hafif bı iğneyle uyusturmus olabilirler sonuçta dil bağı kıl gibi biseymis çok kolaymış kesilmesi diye biliyorum
Utkucan Yesilmavi bebeğim 15 günlükken çocuk cerrahı baktı direk kesti bekleyince kalınlaşır ameliyat dikiş gerekir dedi ama ne kadar beklerse bunlar gerekir bilmiyorum anestezi vermeden yaptı zaten camı acımaz dedi gerçekten oğlum ağlamadı bile bir iki damla kan geldi bitti ne kadar gecikirse o kadar sorun küçükken anestezisiz yapmaları en iyisi
Agaclargibi Benim bebeğim beş günlük idi kesildi aynı dediğiniz gibi anestezi vs olmadı ve zaten anlamadı bile on saniyelik bir işlem şuan oğlum 11 aylık hiç sorun yaşamadık
Ceylinomur Kızım en fazla bir haftalık falandı küçük bi kesik atıldı sadece 10 dakika gazlı bez ile bastırdım emzirdim kanamasını kontrol edip gönderdi bi sorun yaşamadık çok şükür ama bunu ameliyat ortamında yapan doktor da vardı gittiğim hastahanede korkacağınıx bişey yok bence