Neslhnt Kizimin poposundaki pişik deriyi soymuş yer yer soyuk deri var ve kac gundur kurumuyor. Doktor hamazinc verdi ama yok gecmiyor. Popo bölgesinde deri yuzulmesine ne iyi gelir, en cabuk nasil gecer yardim edebilir misiniz? Cok cani yaniyor
Feyzosumunannesi Neslhnt oyy kuzum benim çok geçmiş olsun. Hiç ıslak mendil kullanmayın ve sık sık duş aldırın yarım saat altı acik kalsın hava alsın her cis yapmasında pamuğu islayip silin yada yıkayıp kurulayın sudocrem sürün. Ben bu şekilde gecirmistim
Arenilay- Neslhnt travacort ve bepantol pişik kremini karıştırıp sabah ve akşam sürün gün içinde bepantol ile hamazing kremi karıştırıp sürün 2 güne toplar deri çok geçmiş olsun bizim böyle beline kadardı geçti2 günde🙏🏻
calikusuu Neslhnt Çok geçmiş olsun, ıslak mendille silmeyin, pamuğu kaynamış soğumuş suyla ıslatıp temizleyin. Nemli kalmasın, hametan iyi gelir, kalın tabaka halinde sürün. Çok acır yazık yavrucuğa.
Neslhnt Feyzosumunannesi yarin bu dediklerinizi deneyecegim cok teşekkür ederim. İnsallah hemen toparlar
Slsmsk Merhaba, yenidoğanken benim kızımda da oldu. 1 ay sürdü. Kesin çözüm hamazinc krem. Ama bildiğin pasta kreması gibi süreceksiniz. Çok kalın bi tabaka halinde teni görünmeyecek. Bir de ıslak mendil yerine pamuk tercih ederseniz daha iyi olur.
Neslhnt Slsmsk ben biraz ince suruyordum zarar vermesin diye. Kalin surmem gerekiyorsa yarin kalin tabaka halinde sureyim cok tesekkur ederim
Neslhnt Arenilay- cok sagolun butun onerileri denicem cunku kurumuyor islak bolge. İlk defa caresiz kaldim
Slsmsk Neslhnt ben her bezden sonra sürüyordum. Geçene kadar çiş ve kaka tene değmeyecek. Asidik özelliği olduğu için iyileşmesini engelliyor.
Mervee25 Sudocrem etkili kaynamış suyla pamuğu ıslatın ve poposunu silin pamuk temiz bir bezle kurulayın iki güne geçecektir
ikibaloglanannesi Benim bebekte de ilk zamanlar olmuştu. Islak mendil kullanmayın. Banyo yaptırın. Altını sık değiştirin. Her alt değişme de 10 dk açık bırakın. Pişik kremi bize sudocrem çok etkili olmuştu. Onu kullandığımdan beri oğlum pişik olmuyor. Geçmiş olsun.
Seydameva Neslhnt anestol hametan bir de dextrocin (mavi renkli olanı) aşıp karıştırıp sabah öğle akşam sürün ama bir tek anestolü diğerlerinden çok daha az koyun nohut büyüklüğünde falan geçiriyor
Nanem123 Neslhnt geçmiş olsun mavi kutu hametan be bocoderm kremi karıştırıp sürerseniz çok iyi gelir benim oğlumda öyle olmuştu doktor bu iki kremi yazdı çok iyi geldi