Mervosse Kolik bir bebeğim var. Ara ara kriz geliyor gaz krizi. Doktor biogaia diye damla verdi. Kullanan memnun olan var mı? Birde şurup verdi nurse harveys diye. Öneri var ise seve seve dinlerim çünkü ne yapacağımı şaşırdım
melodika Mervosse ılık duş, gaz masajı, kiraz çekirdeği yastığını ısıtıp karnına ayağına koyabilirsiniz, ılık su dolu kovaya oturtun bebişinizi bir de sizinle ya da babasıyla birlikte duşa girsin ten teması çok önemli
Melo29 Mervosse masaj yap canım YouTube’dan gaz masajların bak onları yap gazını çıkartmasına yardım edersen rahat eder bir de kriz anlarında kovaya su doldur bebeği içine sok özellikle karnına kadar gelsin 5 10 dakika dursun içinde sonra masajını yap pamuk gibi olur ve 3 aylık olmasını bekle sonra eline pırt pırt gaz çıkarıyor kendiliğinden 😂
ilos12 Mervosse ahh okuyunca kendimi buldum. Tüylerim diken diken oldu. Bir zamanlar ben de öyle postlar açıyordum. Hatta bir gün ağlayarak yardım istedim herkesten. Aklına gelebilecek tüm damlaları denedim. Hiçbiri fayda etmedi. Tek çaresi zaman. 3 ay olunca bıçak gibi kesildi. Tabi bu zamana dek plates topunda zıplayarak sakinleştirip uyuttum. Fön makinası ile susturdum. Çarşaf ile sallayarak uyuttum bazen. Her gün aynı saatte yıkamaya özen gösterdim. Sana şunu diyim bir gün pik yapacak (aksam 7 sabah 4 e dek ağladı) ardından her şey geçti. Biliyorum çok zor ama bir süreç gibi düşün. Daha dış dünyaya adapte olamadı. Bizleri bir ormana atsalar biz nasıl bocalarsak o da şuan aynı şekilde bocalıyor. 3 ay anamdan emdiğim süt burnumdan geldi. Fakat şimdi o kolik bebekten eser kalmadı. Zaman ve sabır annesi. ♥️♥️
fadjobe87 Kaç aylık? Kakasını da kontrol edin mukus kan var mı diye çünkü kolik diye düşündüğümüz bebeğimiz alerjik çıktı. İnşallah değildir
Minikanne15 Mervosse ay bende kendimi gördüm diyebilirim ikizlerim var, birisi kolikti ne çektik eşimle bir sürü doktora götürdük ağlıyo vs.diye bizim ki 6 ayda anca geçti.Şuan 11 aylık çok şükür huysuz hala şimdi de onu çekiyoruz😂ama sizin ki bu kadar sürmez inşallah 🌸