Bebekle_birgun Hanımlar yardıma ihtiyacım var. Eşimin whatsapp kendime de açmak istiyorum. Herhangi bir bildirim gitmemesi için ne yapmam lazım. İkimizde iPhone kullanıyoruz. Bana bi yardımcı olun lütfen
ikicocukcokcocuk Bebekle_birgun WhatsApp web indirmeniz lazım nasıl yazıldığını unuttum ama okunuşunu söyleyin 😂 kuar kodu okutup kendinize bağlıyorsunuz hiçbir bildirim gitmiyor
EmineYilmaz Bebekle_birgun eskiden oluyordu artık bildirim gidiyor yine de bi deneyin whatsapp web yazın aramalara indirin . Belki de gitmez bildirim
birmelekannesi2 ikicocukcokcocuk tam olarak uygulama ismi nedir canım nası yapılıyor anlatır mısın sakıncası yoksa 😊
Fatma2742 ikicocukcokcocuk bence yapmayın görmeyi asla istemeyeceğiniz şeylerle karşılaşabilirsiniz ne kadar az kurcalarsanız o kadar akıl sagliginiz icjn olur
hicbirseyeyetisemiyorum Whatsapp-ayarlar-bildirimler-uygulama içi bildirimlere gir ve hepsini kapat Yinede dikkat et uyuduğunda yap ki bildirim gelirse sil hemen 1 kere fln gelince bidaha gelmiyor bildirim
hicbirseyeyetisemiyorum Bebekle_birgun Whatsapp web yaz appstoreye hepsini dene canım. Bazıları saçma uygulama ama bazıları işe yarıyor. Bilgisayarın varsa eğer bilgisayarına da okutabilirsin qr kodunu
Bebekle_birgun hicbirseyeyetisemiyorum var evet ama ortak kullanıyoruz neyse ben yolunu buldum gogleden giriş yapacağım ehatsap web olarak ♥️ çok teşekkür ediyorum