Kerem_k1 kralicee1903 pudra ciğerlerine bile gidebilir kullanmayın lütfen. Pişik kremi olur, acilse elinizde yoksa margarin de sürebilirsiniz.
BabyArel kralicee1903 pudra zararlı maalesef zamanında çok kullanılmış evet ama önerilmiyor pişik kremi kullanabilirsiniz ebebek baby me organik pişik kremi,siveno,incia babydream,iva natural içeriği temiz ürünlerdir
Kerem_k1 bmmomss var artık😄 eskiler böyle yaparmış. Annem bizde hep kullanmış. Bende oğlum doğunca pişik kremi yoktu yazın sıcakta pişik olunca sürmüştük birkaç kez çok iyi geldi bir günde geçti bitti. Tavsiye ederim sizede
Kerem_k1 Papatya-bahcesi hayır canım. Sana yağ gibi bildiğimiz margarin. Eskiler pişik kremi bilmediğinden hep margarin kullanmışlar. Gerçekten etkili.
Cadisilla kralicee1903 pudra bebeklerin cigerine kacabilen birşey tehlikeli eskide kalmış uygulama tabiki pişik kremi ama onuda sürekli kullanma eğer bebeginin pişik sorunu yoksa
Cadisilla kralicee1903 pudra bebeklerin cigerine kacabilen birşey tehlikeli eskide kalmış uygulama tabiki pişik kremi ama onuda sürekli kullanma eğer bebeginin pişik sorunu yoksa
BabyArel Kerem_k1 ilk defa duyuyorum 😐😐😐😐 tost mu bu çocuklar margarin sürüyoruz 😂😂 şaka bir yana ne kadar değişik eski şeyler varmış
Ceyda_48 kralicee1903 benim bebeğim çok pişik oluyordu napsam geçmedi kantaron yağı sürdüm bir iyi geldi maşallah diyim hiç artık pişik olmuyor
Fasulye12 Penaten pişik kremi harika bir ürün . Bunun dışında eski tip yeşil tüp Arko krem pişiklere iyi geliyor