Sabriyeillke Yaklasik uc gundur boyleyiz ne gecemiz belli ne gunduzumuz geceleri 2den asa uymuyoruz sabahlari en gec 9demi ayaktayiz bidaha zari zoruna sallayarak 10dk sallamayi biraktigim an gizler aciliyo nie uymuyo benim bebis acaba
Ekininannesi Sabriyeillke bizimki 33 günlük aynı. Hatta bunu yazarken bile ayağımda sallıyorum uyandı 😣 bilmiyorum ağrıyan bir yerleri mi var acaba bebişlerimizin?
Sabriyeillke Ekininannesi surekli salliyorum uysun diye uykusu var biliyorum ama uymak hic istemiyo neleri var bunlarin ya
Sabriyeillke Hilal37 ben yeni farkettim ilk once hangi memeyi vermeye calisiyorsunuz ben ilk once surekli sagi vermeye calismistim suan solu deniyorum ve kendisi gidiyo memeye aglamiyo istersiniz tersini deneyin emip uymaya baslai Ekininannesi
Hilal37 58 günlük bizde aynı durumdayız acilden şimdi geldik gaz diiyip yolluyolar. Yere koydugum an bas bas bagrıyo
Ekininannesi Sabriyeillke Daha doğrusu ben hep tek memede kalıyorum. Bitirene kadar tek memede kalıyoruz. Ki bitirmeden atıyor zaten