gocebebirbayan ayse4421 bana da hamileyken çok olurdu. Korkutuyorlar hamileleri hep , görünüyorlar. Hatta biri bana burdan yorum yapmıştı , onun üstüne gelmiş bir kere ve kız Allah deyince üstünden atlamış gitmiş. Atladığı sesi duydum yere düştüğü sesi demişti
heygorl gocebebirbayan Hormonal değişimden dolayı çok gerçekçi rüyalar görmek, karmaşa yaşamak normal. 🙏
heygorl Öncelikle inanıyorsanız tabii ki nas felak okuyun, içiniz ferahlasın diye. Yaşadığınız uyku felci, korkmayın. Bir an önce bir hekimden yardım alın
ayse4421 Nanem123 off kötü bir durum hamileyken de oldu bir tane adam yanıma gelmişti uyurken beyaz saçlı bembeyaz tenli birisi yine elim ayagimi hissetmedim korktum zorla uyandım
Mlkkrm ayse4421 Canım 40 lı annelere olur banyo yaparken besleme ile gır tek klma evde ve ayrtel kürsi oku gece yatmadan cok iyi gelecektır
sarikusveannesi ayse4421 Banada lohusayken olmuştu ne annem ne kocam sesimi duymamıştı meğersem hiç sesim çıkmamış ama ben bağırıyodum kitlendim kaldım hiç bi yerimi hareket ettiremiyodum nasıl o elimi kaldırabildim de kocama vurdum hatırlamıyorum bile kitlenen elim bi anda açıldı kocama bağırarak vurdum allahtan uyandı annem ertesi gün bıçak kuran filan koydu başıma ondan sonra hiç olmadı lohusalıkta karabasanlar basıyomuş