prens-annesi006 kilosu bana öyle çok düşük gelmedi açıkçası? Benim bebeğim de doğumdan sonra birinci ayo falandı kilo verdi, sütüm az diye düşündüm ki azalmıştı ama mükemmel bir pediatristten emzirme danışmanlığı aldım. Doğımda hastanede atanan doktoru “her emzirme sonrası aldığo kadar mama vereceksin biberon ile” demişti ama onun dediği gibi değilmiş :))) her emzirme sonrası dedi adam ama pediatristimiz günde 3 kez 30 CC organzie etti ve kalan zamanlarda emzirdim. Hala emziriyorım evet bugün de mama desteği var ,6 aylık günde 3 kez 60 CC veriyorum halen destek olarak ama emiyor. Sütünüzün azaldığını düşünüyorsanız muhakkak emzirme danışmanlığı alın iyi bir pediatristten veya iyi bir uzmandan bence.. çünkü inanın ki süt kesilmiyor, azalabilir ama kesilmiyor ve bu zamana dek mama almadı ise ufak bir uzman desteği.ile yine mamasız devam edebilir hayatına.. sütü yağlandırmak diye bir şey de yok, bebeğinizin ihtiyacı ne ise sütünüzde o var, eğer ki korkunç derecede kötü beslenmiypor iseniz..