yaseminsahin14 Aramızda yakın zamanda ehliyet alan oldu mu arkadaşlar? Teorik sınav zor mu en çok hangi konulara bakmak nelere çalışmak lazım süreç hakkında taktik verir misinizzzz?? Daha önce böyle Bi başlık açmıştım güncel bilgi vermek isteyen olur mu ;)
papatyam-34 yaseminsahin14 Ben sınavı geçtim şuan direksiyon dersi alıyorum uygulamadan bol bol soru çözdüm ehliyet sınav soruları 70 yazan bi program var hep ondan çözdüm ve gerçekten bir kaç tane soru çıktı sınavda sizde bol bol soru çıkın çünkü konunun nereden çıkacağı belli değil her gün farklı konu çıkıyor 🫠 İlk yardım trafik adabı falan kesin çıkıyor
Gzdzeynep yaseminsahin14 ben alalı 10 yıl oldu ama küçük bir kitap vermişlerdi ehliyet kursundan derselere de hiç katılmamıştım yazılı sınavdan bir gece önce trafik levhalarına bakıp sınava girdim ve geçtim az çok bilgisi olan herkes yazılıdan geçer. bana kalırsa trafik levhalarına falan da çalışın. motor ilkyardım falan da çıkıyor ben o konuları biliyordum zaten çalışmamıştım. hatta eşim de şaşırmıştı kesin kalcaksın hiç çalışmadın demişti.
yaseminsahin14 papatyam-34 bende sürekli çözüyorum farklı sitelerden ama hep aynı sorular hemen hemen hem artık soru yayınlanmıyor diyorlar hemde kaç senenin soruları var görünüyor emin olamıyorum doğru şeye baktığımdan