watermelonlove Kızlar tuvalet eğitimi sürecinde eve mi kapandınız dışarı çıkıyor muydunuz? 5 gün oldu hâlâ üstüne yapıyor yaparken söylüyor ya da hiç söylemiyor şu 5 günde çok nadir tuvalette yakaladık onun dışında hepsi üstüne yaptı nasıl olacak ya
incir-receli watermelonlove 5. günde öğle uykusundan uyanınca çişini yaptırıp 1 saat parka çıkıp geldik onun dışında 8. günden sonra çişi gelince banyoya koşmaya başlamıştı ama söylemesi 1 ayı buldu 2 kez dışarıda yaptı ama neyseki geçti bitti 😂
watermelonlove Kızlar kimse yok mu haydi yaz ayı geldi eller havaya donlar aşağı yaptık ama evde napacaz ilerlemiyor bizim süreç
watermelonlove incir-receli Kaç aylıktı biz 23 aylık olduk ve 5 gün oldu söylemiyor üstüne yapıyor tuvalete gitmek istemiyor bazen ağlıyor oturmamak için devam edip etmeme konusunda kararsızım ya
incir-receli watermelonlove 34 aylıktı geçen sene 26 aylıkken denedim tuvaletten korktu hiç başlamadan bıraktım o yüzden günden sonra çok nadir kaçırdı banyoya koştu ama söylemesi 1 ayı buldu eğer çok ısrarcıysa tuvalete gitmeme konusunda 3 gün sonra bırakın diyorlar genelde
watermelonlove incir-receli Dikkatini dağıtabilirsem oturuyor onun dışında istemiyor kakasını yapınca söylerdi eğitime başlamadan önce 2-3 kez kaka istiyorum diyip tuvaleti göstermişti belki bırakır düşüncesiyle başladım ama bilmiyorum kafam karışık tekrar bez bağlasam kafası karışır mı nasıl bir açıklama yapmam lazım çocuğa
incir-receli watermelonlove valla o kısmını bende bilemedim ama instada tuvalet eğitimi koçu var faydalı postları var onu atıyım bi bakın isterseniz