Yigitin_Annesi Kızlar 4 aylık bebeğim var geceleri her saat başı kalkıyor Çok uyanıyor uykusu için yapabileceğim birşey var mı önerilerinize açığım..(Bu arada sütüm yetiyor şükür)
Deletedmom110 Yigitin_Annesi yeni böyle olduysa 4. ay atağı böyle yapıyor bebeleri maalesef. Ama hep öyleydiyse,her kalktığında emzirmemenizi,kademe kademe azaltmanızı tavsiye ederim.
Dorukkusss Yigitin_Annesi benımde aynı. Bı kac gundur her kalktıgında emzırmıyorum kıpırdadıgını yakalarsam hemen pişpiş yapıyorum bazen kabul etmıyor aglıyor ayagıma alıyorum bu sefer oyle uyutup cok bekletmeden yine yatagına koyuyorum ama bu döngü de cok yoruyor tabi..
Ebruatc Benim kızım 6 aylık doğduğundan beri uyumuyor geceleri asla her gece sabahlıyoruz sallamaktan yoruldum artık uykusuz kalmak çok zor mahvolduk ikimizde
Oyku123ss11 Kizim 8 bucuk aylik halen ayni saat basi kalkiyo onceden emip uyuyodu simdi gecede emmiyo mama iciyo pusette sallanrak uyuyo uyannca salliyorum pusette uyuyo sonra saat basi olunca uyaniyo sabaha kadar boyle devam ediyo
Oyku123ss11 Yigitin_Annesi bir bilsem canim cozumu uyku egitimi vermekte ama bas edemem yapamam diye uygulayamiyrm