Emineyldz16 4 ay 8 günlük oğlum var son 15 gündür falan çok huysuz sürekli ağlıyor ağlamaktan sesi kısılıyor emmek istemiyor herkes karnı aç gazi var bı yeri ağlıyor falan diyor ne olduğunu anlayamadım başına böyle bir durum gelen var mı?
Farahzeynep Emineyldz16 4. Ay kızımın da zor geçmişti. 3. Ayın sonunda başlayıp 4 ay 20 günlükken falan geçti 🙄
23zumra Emineyldz16 ya varya bebegim 3 ay 27 gunluk artik aglmaktan biktirdi dun saat 4 bucukta basladi gece 10 kadat agladi simdi bile agliyor artik sinir hastasi olucam bi bebek hic mi susmaz
BenMathilda Emineyldz16 bizim dorduncu ayin bitimine dogru geçmişti. ama iyi bakin tabi ateşi yoksa karni doyuyorsa sorun etmeyin herkes yaziyor burda 4. ay gelince aynisini
Emineyldz16 BenMathilda geçende ateşlendi bir kez sonrasında gribe çevirdi. İnşallah en kısa zamanda geçer . Teşekkür ederim 🤗
Arenates1 İdrar yolu enfeksiyonu olabilir bi götürün canım bence benim oğlum öyleydi enfeksiyon çıktı
Emineyldz16 Arenates1 geçen gün götürmüştük idrarında koku var mı dedi doktor yok dedik bizde . Ara ara çok şiddetli ağlıyor onunla alakalı mi acaba
Emineyldz16 23zumra bizleri de yoruyolar ama en çok kendilerine yazık oluyor doktora götürdüm ağlamaktan tahriş olmuş boğazı
Elifnilinannesi Emineyldz16 bizimde 4. Ayımız çok sıkıntılı geçti 5.i ayı geçmişti biraz sakinleştiğinde şuan 6 ay 16 günlüğüz yine aynı durumdayız ne oluyor bu bebeklere anlayamıyorum
Emineyldz16 Elifnilinannesi valla haftalara göre büyüme atağı olup çok huysuz olunduğu dönem olurmuş ona mi denk geliyoruz bilmiyorum
Elifnilinannesi Emineyldz16 evet biliyorum onu araştırdım cidden çok yoruluyorum akşam olupta uyuyunca oh be bugünde bitti diyorum eski keyfi hiç yok çabucak geçsin eski keyfi geri gelsin inşallah bebişlerin 😊