Birbebekkkbircicek 2 yaşına giricek Allaha şükürler olsun🤗 6 kişi gelecek doğum gününe hiç çocuk yok. Kısır Kıymalı yufka börek Limonata Pasta Bunlar yeterli mi sizce ek olarak ne yapabilirim😅
Birdurummuvar Birbebekkkbircicek yeterli ama çeşit olsun isterseniz yanına çikolata topu da ekleyebilirsiniz.
nazlimom_ Birbebekkkbircicek kısırla börek az bence bizim doğum gününde pasta çayla beraber yenmişti bikaç şey daha yapabilirsiniz😇
sezer2022 Birbebekkkbircicek kısır için ekstra kap sıkıntı ve kalabalık oluşturur 🙈 o yüzden ben onun yerine mercimek köftesi düşünüyorum, yanınada börek ve kurabiye
Birbebekkkbircicek Birdurummuvar tatlı olarak pasta var zaten, çikolatalı hem de tuzlu olarak yaparsam bir çeşit daha yapmak isterim
Cinarveannesi007 Birbebekkkbircicek ben menümü kaşarlı poğaça, Rus salatası, yaprak sarma, pasta şeklinde yapmıştım
Birbebekkkbircicek Cinarveannesi007 ben de hazır kurabiye eklesem yanına ve makarna salatası ile rus salatası arasında kaldım
Cinarveannesi007 Birbebekkkbircicek Rus salatası ve makarna salatası aynı şey değil mi 😅 bence gayet yeterli. Bizde 13-14 kişi vardı ve herkese yetti bolca. İçecek olarak da çay kola fanta gazoz 🤌🏻