Martannesi03 Beri canım bizde 8 aylığız peynir yumurta sarısı terayagını ıyıce ezip bebe buskıvısi cevız pekmez koyup ıhlamurla hepsını mama gbı yapıyorum. Bende bugun degısıklık olsun hep yumurta yıyo bebek mıhlaması yapıyım dedim ilk defa yemek yerken öğürdü
DamlaKck Beri Krep şeklinde yapabilirsiniz. Yumurta, peynir altı suyu, tam yulaf unu, lor peyniri karıştırarak. Ayrıca ek gıda ile alakalı bir instagram hesabım var, tarifler için takip edebilirsiniz @bebekyemekleri_ekgidatarifleri 😊
[silindi] Beri ben bir yerde yumurta gibi sevilmeme durumu olacak şeylerde hurma kullanan duymuştum. Hurmada zaten aminoasit, demir magnezyum vb açısından zengin. Bugün ilkkez yumurta sarısı tattıracaktım içine bi gece önceden hurmayı suda bekletip ezerek karıştırdım. Normalde ilk denediği şeylerde suratını kırk şekle sokardı gayet rahat yedi bi deneyin isterseniz.
2018istanbul Beri ben de pekmeze batırıp veriyordum o şekilde yiyordu şuan yumurta akı alerjisi olduğunu öğrendim yedirmiyorum sarısını da
Beri Martannesi03 karışık yemiyor ki ekmek peynir pekmez denedim yemedi mıhlaması nasıl yaptın normal mıhlama mı
tubaelif Martannesi03 benim kuzenim de tek tek yemediği bu tarifi verirdi bebeğine kilosu da iyiydi. 2 yasından sonra çocuk hiç birini tek tek yemedi bu karısı o da yemedi. şuan sadece 4 5 çeşit yiyecekle besleniyor.hala kahvaltı kültürü yok 10 yasında kilosu alt sınırda. Sadece bilgilendirme için yazdım.
Busrabedirhan Benim bebegim sevmediği şeyleri yoğurtla karıştırıp veriyorum ilk zamnlar yumurta sevmezdi öyle yedirerek alıştırdım
Farahzeynep Beri ben hepsini ayrı ayrı veriyorum, tatlarını bilmesini istediğim için. Yumurtayı iyice haşlayıp sarısını yediriyorum, peynir ve pekmezi ayrı ayrı yediriyorum, hepsini severek yiyor. Bebe bisküvisini de formül mama ile ezip az pekmez koyup veriyorum 😊
Beri Farahzeynep bebe bisküvisi yemiyor ki 😀 mama yemez kaşık mama yemez bebe bisküvisi yemez yumurtayı sulu yapıyorum kuru mu veriyorsunuz
Martannesi03 tubaelif benim yiğenim de bu karışımla büyüdü şuan 6 yaşında herşeyi yiyo 😁 bu durumlar bence kesinlikle bebeğin yapısı ile ilgili.