EbruSelek53 Bebeğim 13 günlük sol göğüsümü verebiliyorum ama sağ göğüsüm inanılmaz derecede yarıldı ve kanıyor bebeğime veremiyorum Ne kullansam geçer diye neler kullandınız 😒
Minik_Hanim EbruSelek53 beyaz lahana yaprağı buzluğa koy sonra soğuk soğuk sar göğsünün üstüne 5 6 saat o göğsü kullanma hiç bisey kalmiyo, tecrübeyle sabit 👍
Milaaa EbruSelek53 zeytinyağı sür her emzirmeden sonra.gögsünün hava almasını sağla.aventin kalkanı var onu alabilirsin.bir de spectamam krem sür
Seyda-Almira Lansinoh kullanabilirsin bide kendi sütünü sıkıp surebilirsin sık sık yaparsan hemen geçer
Minikfarecik 1 gün sadece sağım yap o göğsünden ertesi gün emzir. Aralıklarla verince iyileşti benim göğsüm
EbruSelek53 Milaaa hava alması için bıraktığımda süt akıyor ıslanıyor her yerim mecburen göğüs pedi kullanıyorum 🤦♀️
Mom567 EbruSelek53 Allahım yardımcımız olsun inşallah geçer yarıktan ayrı değişik bir göğüs oldu benimki 🙄
EbruSelek53 Mom567 benimde öyle gögüs ucum yarımdı tam kavrayamıyor o yüzden tamamen yarıldı düzelmiyor 😢