Minico Merhabalar, cildinizi ışıldatmak için ne gibi ürünler kullanıyorsunuz? Nemli ve parlak bir görünüm istiyorum daha canlı durması açısından. Önerilerinize açığım 🎈
yellowmom8 Minico maruderm tonige başladım çok beğendim kesinlikle canlılık veriyor bide güneş kremi sürüyorum tabi Işıl Işıl oluyor
Sonsuz18 ugurbocugu neyle temizliyorsunuz cildinizi yıkayıp serum sürüp güneş kremi kullanmak yeterli mi
ugurbocugu Minico ben nivea kullanıyorum sprey olanından çok memnunum. Beyazlık bırakmıyor kesinlikle nemlendiricimden daha iyi.
ugurbocugu Sonsuz18 ekstra olarak loreal paris glow cherie ışıltı veren nemlendirici sürüyorum ama onu kaldırmışlar sanırım artık bulamıyorum.
Deletedmom_79 Minico buzdolabında duran soğuk bir gül suyu spreyi. Her akla geldiğinde sıkarım hem tonik etkisi de müthiştir
gibicibicis Minico sabah rutinim c vitamini serum nemlendirici gunes kremi cildim canlı ve parlak oluyor
Minico gibicibicis C vitamini bende kullanıyorum, nemlendirici olarak ne kullanıyorsunuz memnun musunuz