-Eraymoms- Bilemedim havalarda çok sıcak biber dolmasının yanına sarımsaklı yoğurt yapıyorum farklı ne önerirsiniz 🤔
-Eraymoms- Kubra226 eskiden bende yapıyordum sonra dedim zaten dolma hamur içindeki pirinç makarna neden yapıyorsun vazgeçtim ondan 😂
-Eraymoms- benkosarim mercimek çorbasını çok seviyorum oğlum doğdu doğalı yemeyi bıraktım gaz yapar diye sorun olurmu acaba yesem 6 aya giricek bebişkom kısın güzel oluyo mercimek
Pikapikapikacuuu -Eraymoms- Dolma yaptığımda sarımsaklı yoğurt ve salata yapıyorum başka bir şeye gerek kalmıyor. Farklı olarak belki acılı ezme yapabilirsiniz veya karamelize soğan mezesi, babagannuş gibi meze çeşiteri olabilir.
Anr5155 -Eraymoms- salata, cacık veya karpuz iyi gider bu sıcakta zaten yeterince doyurucu başka bir şeye gerek yok.
-Eraymoms- Anr5155 aynen ya bana kalsa birsey yiyesim bile gelmiyor 😏 karpuz kavun fix hergun var zaten onlar yazın çok güzel gidiyo
-Eraymoms- benkosarim Geçti aslında gazını vs kendi çıkarıyor biraz pimpirikliyim birsey olur korkusundan hala kuru soğan bakliyatgiller pek yemiyorum
benkosarim -Eraymoms- yiyin artık ya bünyenize zarar olur emziriyorsanız mercimek nohut fasulye az az baslayin
-Eraymoms- ikibebebiranne_ Burasida ayrı bi mesele kız 😂 eşim bazen alıyor çok tatlı bazen çok tatsız nasıl anlaşılıyor bu bilmiyorum eşim karpuz çok sever normalde
benkosarim ikibebebiranne_ Instagram’da bir resim görmüştüm karpuzun üstünde böyle kahverengi çizgiler varsa karpuzun iyi olduğunu gösteriyormuş diye hep o şekilde seçiyorum genelde iyi çıkıyor böyle hafif yeşilimsi üstünde kahverengi çizgiler oluyor Bir de ses vurunca tok gelsin sesi
Dmt-01 ikibebebiranne_ çizgili krpuzdan ziyade siyah karpuzlar daha güzel çıkıyo bide bimde satılan siyah karpuz özellikle daha hiç kötü çıkmadı iki gün önce şoktan aldık böyle içi geçmiş gibi ama tadı rengi güzeldi