Yusufayse Merhabalar bebegim 38 günlük ,dustan sonra uzun kollu ust ve alt giydiripmuslin örtüyle kundak yapip uyutuyorum,malum havalsr sicak ama daha kisa kolliya gecemedim korkuyorum üsur diye,siz nasil giydiriyorsunuz duştan sonra..
Birdunyabircennetannesi Yusufayse Oda bir insan böyle düşünün siz üşüyor musunuz hayır Oğlum Haziran doğumlu Ben 28 günlükken kısa kollu giydirmeye başlamıştım İsilik olur canım birde küçücük soğukta hasta olur Bebeği soğuk değil sıcak hasta eder Ve bağışıklığı soğuk görsün biraz sana tavsiyem çünkü hemen hasta olur dediğim gibi soğuk gördüğü an
Ozlem2904 Yusufayse çok sıcak havalr kundak yapmayın. Kısa kol zibin bile yeter. Oğlum öğle uykusunda şuan b kısa kol atlet ve şortla yatırdım yıkayıp yatiridm 29C ev …
Hafsaninanasi Yusufayse kısa kollu zıbın giydirip altına uzun ayaksız pijama giydirip öyle uyutabilirsiniz bence ama kundak yapmadım ben hiç o aylarda sadece örtün üstünü müslinle kundakla sıcaklayabilir çünkü benim bebeğimde geçen yaz vücudunda kızarıklıklar olmıştu sıcaktan