Tuba_ece 7 ay 10 günlük. Yemek yedirmek gerçekten ölüm gibi bişey.Fazla zorlamak onu da strese sokmak istemiyorum ama çok yoruldum. Sadece meyve yemek istiyor. Sebze ve çorbalarla hiç arası yok. Ne yapacağımı bilemiyorum.Tavsiyleeriniz var mı anneler 🤯
benkosarim Tuba_ece yesin atak haftasında dir meyve yesin yeterki aç kalmasın ben bazen böyle diyorum çünkü eziyet yememesi
Busra_altsoy Tuba_ece iştah şurup verin derim 14 aylık devam ediyor o iştahsızlık iştah şurup vereli 2 ay olacak faydasını görürüm inşallah 4 aydır kilo almadı boy uzamadi 🙄
Tuba_ece benkosarim Atakla sanırım pek ilgili değil çünkü genel hali böyle.😭😭 ben de sizin gibi diyorum artık ne yerse kar :(
Tuba_ece Busra_altsoy Gerçekten yemeyen çocuk çok zor canları sağ olsun da bi heves seve seve yemek hazırlıkları yapıyorum. Yemeyince hüngür hüngür ağlamam geliyor.🤓🤓 O zaman gidiym de doktorumuzdan şurup istiyim teşekkür ediyorum.
Busra_altsoy Tuba_ece rica ederim 🥰 takip etmek lazım kilo almıyorlar sonra balık yağı karışımından bı şurup verdi polivit diye kokusu kötü 😅ama yapacak bişey yok acikiyor yemek istiyor 2 kaşık alıp kaçıyor benimki zorlayınca tüküruyo malesef😅 yavaş yavaş zamanla düzelir inşallah diyorum