A2B4 Kelimeleri geç gelen bebekler var mi acaba ? Her bebek kitaptaki gibi olmuyor maalesef benim oğlum şuan öyle de anlamsız meme diyor net,baba yı babaya bakarak diyor ama nadir ve arada da babildiyor kendi kendine
Metig_63 A2B4 oğlumda 14aylik anne yeni demeye başladı ama baba dede aç nene söylüyor her çocuk bir değildir birşey değildir inşallah kalbini ferah tutun oğlum yeni yürümeye başladı mesela herkes diyordu niye yurumuyor
Pikapikapikacuuu A2B4 Kızım 17 aylık mama, ahh (al), veee (ver) anne, baba, dede, adda ve cıss diyor. 😅Bence normal daha 14 aylıkmış her bebişin gelişimi bir olmuyor canım zaten.
Kocamdaaakocammm A2B4 Anladım benim oğlumda o zmnlar baba dede mama diyordu şuan 18 aylık baba anne mama dede nene abi ada öykü kuş amca gibi kısa cümle kuruyor ama daha tam olarak kelimeleri birlestirip diyemiyor mesela anneanne gibi şeyler diyemiyor kendi çapında birseyler demeye çalışıyor büyük oğlum ama 18 aylıktan daha erken kelime kurmaya başladı o zmnlqr anneanne babaanne gibi kelimeler kurabiliyordu Her çocuğun gelişimi bir dehil ama
A2B4 Kocamdaaakocammm benimki de diyor baba,mama,dede,meme ama babildiyor net kelime degil bu baildama bir türlü bitmedi yani mammamama,dedededede,gibi
A2B4 Metig_63 İnşallah şu babildamsi biterde…. O kadar da destekliyoruz artık yoruldum vallahi kendi haline bıraktım….sizin bu babababab uzun babildamalar ne zaman bitti net kelime söyledi
A2B4 Defnecik23 Bebeklerin ne yapacagida belli olmuyor benimki nbiraz ole biranda herşeyi yapıyor bekliyorum bakalım 16.aya kadar.eğer duElmezsse dil terapisi alcaz
A2B4 Pikapikapikacuuu aynen dil terapistiyle konuştuk çok normal dedi gelişim testi de yapıldı herşey mükemmel sadece dilde kitaptaki gibi olmaz her çocuk biriciktr dedi.18.aya kadar yolu varmış😊