semaaat Bebeğim 2 gündür gündüz uykukarında uyuturken sıçramaya başladi sayamiyacağim kadar fazla hemde. Bide onun peşine kısa ağlaması var . bebeğim 3 ay 12 günlük . korkmaya başladım. benim gibi bu durumu yaşayan ve doktora götüren var mı?
Toprakbey semaaat benim oğlum hastalandığı zaman öyle oluyor. Sıçrama değil resmen hopluyor. Yerde uyutup bırakıyordum parkenin üstüne kadar böyle gidiyordu uykusunda.
sedaykn semaaat Benim kızımın öyle oluyordu. Uykudayken sıçrıyordu ellerini iki yana açıyordu 3 aylıkken. Nöroloji uzmanı bir arkadaşım var normal geçer dedi. Büyüdükçe geçti.
Oglusum5357 semaaat ara ara artiyir sanirim 2 bucuk aylik bnm oglumda bi zaman cok oluyor bazen hic olmuyor
semaaat Toprakbey hastalandıği zaman derken grip falan mi? bizim de 2 gündür başaldı gündüzleri bide kısa kısa aglaması acaba bende korktun hasta mi diye .
Toprakbey semaaat evet canım griple alerji aynı zamanda ateşte yaptığı zaman böyle oluyor. Ateşini kontrol et.
semaaat sedaykn benim bebeğimde ayni ellerini yana açarak sıçrıyor. inşallah dediğiniz gibi geçer büyüdüķçe kotü bir şey yoktur. RABBİM evlatlarimiz korusun