edilan Yaz sicaginin en olmazsa olmazı isilik! Ne yapıyorsunuz isilik olunca ? Benim kızın gıdı altı isilik oldu . Sürtüyor birbirine mecburen. Birde koltuk altları başladı. Pisik kremi ise yarar mı?
mczm__ edilan sık sık duş ve pudra kremlerde ise yaramıyo bana göre kol altına ve gıdısına pudra döküyorum hem kuru kalıyo hem isilik olmuyo.
Leblebi_tanesii edilan sık sık duş aldırın sürekli sampuanla yapmak zorunda değilsiniz sadece su ile aldırabilirsiniz krem işe yaramaz pek pudra kullanmayın çok zararlı soluduğu için duş aldıramazsanız bile oraları su ile yıkayın kurulayın
edilan mczm__ Leblebi_tanesii sık sık duş ise yaramıyor. Duştan sonra oluyor olanlar. Teni surtundukce kızarıyor. Pudra zararlı evet. Acaba tülbent veya başka bişey mi sarsam boynuna. Ama onda da durmaz gibime geliyor
mczm__ edilan benim kızımda poposunu üst tarafı bezden dolayı kızardı isilik gibi oldu ben sık sık duş aldırarak ve pudra kullanarak geçirdim yinede siz bilirsiniz, hava zaten sıcak bide tülbent sarsanz daha çok terler yapış yapış olur.