BEEYZA_CELIK Bebegim 2bucuk aylık aksam 10gibi yatıyor sabah 7 ye kadar uyandırmasam uyanmıyor hep mamayla besleniuor acaba uyandırmasam aç kalır mı uykusu sürekli bölünüyor uyandırınca uyumakta zorlanıyor
Gamzeliff BEEYZA_CELIK canm iki aydan sonra bebislerin kilo sorunu yoksa uyandırmaya gerek yok diye biliyorum bebm bebeğim gazliydi mesela akşamları ekstra huysuz oluyordu doktorum uyuyorsa ellemeyin diyordu ben iki aydan sonra neredeys gece beslenmesi yapmadım
motherisbackk BEEYZA_CELIK doktorum uyandırma acıkırsa kendisi kalkar zaten demişti ben uyandırmıyorum 8-9 gibi yatıyor akşam gece 2-3 te kalkıyo sonra bi daha emzirip sabah 6 da kalkıyor
Yagmur_24 BEEYZA_CELIK artık sarılık tehlikesi olmadığı için kendi acıkınca uyanır dert etmeyin uyusun krşke benim bebem dr kesintisiz uyusa ve 7 de uyansa biz de 4 aylığıx şimdi yenidoğan gibi saat başı ayakta ne eli duruyo ne ayağı ne el emmesi artık hayattan soğudum gece uyukusu yok bana gündüz zaten malum.. ben nerelere gidem
Minik_susam Gamzeliff benimki 3 ay bitti hala gece 3 kez kalkar beslenme icin nasil biraktirabilirim hep agliyo
Melike-emirasaf motherisbackk evet kendisi aciktigi zaman kalkiyo bende 3. Ayında kendisi uyanmadigi zaman gece uyandırıp beslemedim rüya beslenmesi yaptım ama uyanmadan yedirdim
BEEYZA_CELIK Yagmur_24 sabredin atak dönemleri öyle geçiyor diye duydum daha yasamadım ama benim bunlar güzel günlerim 4ay olduktan sonra benimde kaçınılmaz sonum o olcak gibime geliyor allah yardımcınız olsun 🥹😅
BEEYZA_CELIK Melike-emirasaf ben öyle yapıyordum fakat mamayı yerden gözünü bile açmıyordu uyuyarak mama içiyordu mama bitince gazı gelip uyanıp aglıyordu siz yedirdikten sonra gaz cıkarmada zorluk çekmiyor musunuz
Melike-emirasaf BEEYZA_CELIK bebeğim kolikti gece hiç uyumuyodu ilk üç aya kadar ama benim bebeğim sorun çıkarmadı gazını çıkarıp yatırdım hep baya 15 dakika falan uğraşıp tekrar yatiriyodum uyanmiyodu