Balkupum2505 Mrb kızlar RTE uzatıldığını acıklamış dogruluk payı nedir bileniniz veya haberi izleyeniniz varmi?
elifinannesi95 Balkupum2505 uzatıldı bir yıl daha bi iki gün önce biri posta yazıyordu çarşamba zam açıklanacak falan nerelerde acaba o arkadaş
Balkupum2505 Ebrucekin googledn baktim ama net bisey göremedim bende bi kac arkadas uzatildigini söyledi ama emin olamadim
Balkupum2505 elifinannesi95 zamdami gelicekmis? Bazı kisilerinde iptal edilmis basvurusu yani yardimi kesilmis durduk yere
Ebrucekin Balkupum2505 net net Cumhurbaşkanı demis gercekten bir tik olsun faydasi oluyor çok şükür Allah razi olsun devletten
elifinannesi95 Balkupum2505 him onu bilmiyorum Neden kesilmiş acaba zamı bi arkadaş olacak falan diyeordu ondan dedim zam şu an yok gündemde ama bir yıl daha uzatıldı inşallah bizimde kesilmez
Ebrucekin Balkupum2505 gss den dolayomis tekrar baktirmalari yada basvuru yapmaları lazım diye gordum instegram dan
Balkupum2505 elifinannesi95 valla bu devam edecek aciklamasindan sonra kesilen çok kisi olmuş. Birde devam ederse yardim alan kisilerin evlerine ziyarete gidilecekmis sosyal yardim tarafindan. İnsallah kesilmez bizimkiler en azindan cocuga denk geliyo iyi oluyo
Patatesimm Balkupum2505 evet çünkü baktığım da red edilen bir yazı yok benim sayfamda sadece ödeme çekildi diyor bi kaç gündür
Balkupum2505 Patatesimm o zaman sknti yok sizinkinde para yatinca buyuk ihtimal bugun yada yarin yatar odeme hazirdir yazicak
Niloya_ Mavsnz06 Bende bilmiyorum komşum alıyor bu yardımı e devletten sosyal yardım yazınca ordan bi form dolduruluyormus kabul edilirse her ay para yatiyormus
Balkupum2505 Mavsnz06 geliri dusuk ailelere verilen yardim. E devletten basvuru yapiliyor ama basvurular kalkti tekrar acilir belki