Selam kızlar canım çok sıkkın normalde buraya kolay kolay post açmam ama size danışmak istediğim Bi kaç bisey var belki aranızdan benim yaşadığım durumu yaşayan birileri vardır ben 6 ay önce normal doğum yaptım dogumum. Zor geçti tabi sonrasında dikişler falan baya baya zorluydu dikislerim patladı Bi doktorub gazabına uğradım evlendikten sonra bende idrar yolu enfeksiyonu başladı ve çok ağrılı yanmalı zamanlar geçirdim hamileligim boyunca da da neyse doğum yaptım ben yanmadan dolayi zaten eşimle birlikte olamiyorduk 10 günde bir falan oluyodu benim doğumdan sonra aşırı derecede akintim oldu hiç bitmek bilmiyor Bi kez eşimle ilişkiye girdikten sonra kan geldi benden sonra ben kadın doğuma gittim rahim kalinlaşmasi dediler kürtajla incelceklermis ama önce ilaç kullan ilaçlarla incelmezse kürtajla incelticez dedi eşime anlattım baya moreli bozuldu Bir aydır hiç yakinlaşmadik bugün biseyler oldu ilişki sonrası böyle peceteyle silinirken pembemsi kan geldi sonra işte ben akintim fazla olduğu için pamuklu bez kullanıyorum az önce wc ye gittim bez kan olmuş akıntıli kan sonra temizlenirken elime böyle büyük bir parça akinti kanlı geldi artık korkuyorum bu rahim kalinlaşmasindan dolayımi oluyo ilerledimi çünkü bu ikidir ilişki sonra si kan geliyor